Przybij Piątaka

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Zainwestuj w sprawdzony model, który działa od 10 lat i prowadzi puby pod szyldem marki, która cieszy się zaufaniem. Stawiamy na uczciwość i gramy fair!
„Przybij Piątaka” to rozwijająca się sieć pubów w klimacie dobrej zabawy i muzyki, która firmuje się jako klimatyczne miejsce spotkań. Lokale znajdują się w najciekawszych lokalizacjach różnych miast. „Piątak” to pub tworzony z pasją. Każdy może poczuć się tu swobodnie jak u starego, dobrego znajomego. Staramy się, aby było to miejsce pełne pozytywnej energii, do którego przychodzi się z przyjemnością. Nasz lokal to fantastyczne miejsce na spotkania ze znajomymi, z darmowymi rezerwacjami, otwarte na propozycje współpracy. Wyróżniamy się dobrą jakością w niskiej cenie.
JEDNOSTKI WŁASNE
4
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Od samego początku naszej współpracy oraz przy każdym jej etapie jesteśmy w tym razem. Udostępnimy i podzielimy się naszym doświadczeniem, które zbudowaliśmy na przestrzeni lat i wspólnie otworzymy Twój Przybij Piątaka.
Oferujemy:
● Pełne Know-how;
● Niska stała opłata franczyzowa za mkw.oraz brak dodatkowych ukrytych opłat;
● Gwarancja najniższych cen towarów na rynku;
● Ogólnopolski marketing;
● Wsparcie działalności na każdym etapie;
● Audyty systemowe;
● Procedury i procesy od ogółu do szczegółu;
● Dedykowana platforma szkoleniowa;
● Podręcznik operacyjny;
● Narzędzia wsparcia – statystyki, raporty i więcej;
● Wsparcie dedykowanego opiekuna przed i po otwarciu.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
● Koszt inwestycji od 100 tys. zł -- w zależności od metrażu i stanu lokalu
● Brak dodatkowych opłat. Gramy FAIR!;
● Możliwość negocjacji karencji w opłacie franczyzowej.
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
- Lokalizacja – minimum 200 tys. mieszkańców;
- Lokal minimum 200 mkw;
- Wszystkiego Cię nauczymy.
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Przybij Piątaka Sp. z o.o.
ul. Kazimierza Wielkiego 49/1A, 50-077 Wrocław
690 046 064
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma Przybij Piątaka Sp. z o.o. (ul. Kazimierza Wielkiego 49/1A, 50-077 Wrocław ). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Przybij Piątaka oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie przybijpiataka.pl.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

– Nasze puby mogą uzyskać rentowność już w pierwszym miesiącu działalności. Obroty lokali mogą spokojnie sięgać 300-400 tys. zł – mówi Kamil Przybylski, menedżer ds. rozwoju i franczyzy Przybij Piątaka.
Sieć Przybij Piątaka przyciąga już wrocławskich studentów, a teraz chce otwierać franczyzowe puby w całej Polsce.

Kuchnia azjatycka jest w Polsce coraz bardziej popularna. Zauważyli to też franczyzodawcy, którzy proponują licencją na sushi bar czy restaurację z bogatszym menu.
Segment fast food ma mocną reprezentację we franczyzie. I wciąż przybywa nowych konceptów.
KawoWiniarnia to nowy koncept restauracyjny, który wyróżnia się bogatą kartą kaw i wina. Chce rozwijać się poprzez franczyzę.
Poszukujemy partnerów do otwarcia pierwszego flagowego sklepu w topowej lokalizacji, który zostanie poszerzony o franczyzę obejmującą wiele jednostek.
Udział restauracji franczyzowych w sieci Sfinks Polska to już ponad 93 proc. Grupa przede wszystkim przekształca lokale własne, oddając je w ręce franczyzobiorców.

Burger w środku nocy? Lokale Night Burger obsługują klientów nawet do godz. 2.30.
Yurii Hulkevych trzy lata temu otworzył pierwszy w Polsce lokal franczyzowy Lviv Croissants.
PapaGyros startuje z franczyzą. Co ma do zaoferowania franczyzobiorcom?
Legendarny amerykański brand wchodzi do Polski i otwiera rynek dla inwestora z ambicją i kapitałem. Do wzięcia masterfranczyza, która może stać się jedną z największych sieci gastronomicznych w kraju.
Pizzerie są nadal chętnie otwieranym biznesem. Jakie marki franczyzowe działają w tym segmencie rynku?
– Wiele osób nie zdaje sobie sprawy, z iloma aspektami pozagastronomicznymi trzeba się zmierzyć, prowadząc działalność w tej branży – mówi Tomasz Rawa z Berlin Döner Kebap.
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Bank, pośrednictwo, ubezpieczenia – sprawdzamy, czy warto wejść do gry i prowadzić własny biznes pod znaną marką z branży finansowej.
Zostań właścicielem siłowni Fit+, otwórz escape room, zajmij się kuroterapią albo organizacją ślubów. Zobacz, ile trzeba zainwestować w takie biznesy.
Chcesz wejść we franczyzę? Dowiedz się, jak ocenić system, o co zapytać franczyzodawcę i jak uniknąć błędów na starcie współpracy.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.
Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.